Liczba postów: 173
Liczba wątków: 14
Reputacja:
0
Zgadzam się z tymi punktami widzenia dotyczącymi ekologii we wnętrzu - jest to ważny aspekt zarówno dla naszego zdrowia fizycznego jak i psychicznego oraz dla planety jako całości. Warto inwestować w takie rozwiązania!
Liczba postów: 166
Liczba wątków: 21
Reputacja:
0
Moje refleksje nad harmonią między człowiekiem a naturą poprzez projektowanie przestrzeni mieszkalnej prowadzą mnie do przekonania, że istotną kwestią jest świadomość oddziaływań naszych działań na świat naturalny.
Poprzez uwrażliwienie swojej estetyki oraz wzmacnianie relacji między czystością formy architektonicznej a funkcją konstrukcyjną możemy osiągnąć spójność między projektem a jego kontekstem.
Jestem przekonana, że dopracowane detale oraz staranne dobranie elementów wystroju wpływa korzystnie zarówno na samopoczucie mieszkańców danego miejsca jak i zachowania samego obiektu.
Zatem doceniam wszelkie wysiłki skierowane ku kreowaniu przyjemnego dla oka oraz sprzyjającego relaksowi środowiska życia - zarówno dla jednostki jak i całej społeczności lokalnej.
Liczba postów: 54
Liczba wątków: 1
Reputacja:
0
Mam jeszcze jedną historię dotyczącą wyjątkowej aranżacji opartej na idei bliskości człowieka ze światem naturalnym...